Виїзна сесія Університету медіаграмотності в Одесі

Фундація «Суспільність» спільно з МГО «Інтерньюз-Україна» та ГО «Телекритика» запрошує викладачів ВНЗ та представників громадських організацій взяти участь одноденних тренінгах виїзної сесії «Університету медіаграмотності», яка відбудеться в Херсоні – 17 липня, Миколаєві – 18 липня і 19 липня в Одесі.

Під час навчання учасники зможуть здобути досвід та ознайомитися з кращими світовими та вітчизняними практиками медіаграмотності, взяти участь в тренінгових заходах з розвитку критичного сприйняття інформації в медіа, вміння виявляти замовні матеріали в ЗМІ, здатність визначати якість медіа-контенту та протистояти акціям маніпулювання масовою свідомістю.
Участь в літній сесії Університету медіаграмотності безкоштовна. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.
Для участі необхідно надіслати своє СV не пізніше 18.00 13 липня 2014р. координаторові проекту: [email protected], [email protected], а також заповнити реєстраційну форму:

Додаткову інформацію також можна отримати за тел. 063 767 59 01.

Фундація «Суспільність» забезпечить учасників літньої сесії Університету медіаграмотності кава-брейками та обідами, а також відшкодує транспортні витрати (потяг, автобус). 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *